Der er en ny Mocha Chocolate Kit Kat smag, der rammer hylderne permanent

Efter at have frigivet smagsvarianter som citron, fødselsdagskage og æbletærte tidligere på året, lod Kit Kat...

Der er en ny Mocha Chocolate Kit Kat smag, der rammer hylderne permanent

Efter at have frigivet smagsvarianter som citron, fødselsdagskage og æblekage tidligere på året, lancerede Kit Kat endnu en ny slikbar.
Dette er Duos Mocha + Chocolate, den anden smag i Duos-serien efter succesen med 2019 mint mørk chokolade.
Ifølge en pressemeddelelse fra Hershey's Wednesday vil den nye slikbar, udover den klassiske sprøde oblat i midten, også indeholde "creme med rig mokkasmag på toppen og silkeblød chokolade i bunden".
Amy Minderman, Senior Manager for Kit Kat, sagde: "Den stadigt voksende DUOS-produktlinje er meget speciel, fordi vi kan udforske smagsinnovation og smagsmatchning."Forbrugerne råber efter det nyeste og bedste fra KIT KAT-mærket.Vi tror på, at vores seneste stjerne ikke vil skuffe os;ægte kaffestykker er pakket ind i ubestridelige KIT KAT-vafler og pakket ind i creme med mokkasmag, hvilket ikke er det værd.”
Mokka-chokoladebaren vil være en permanent tilføjelse til Kit Kat-smag og vil være åben hele året rundt.Du skal dog muligvis vente et stykke tid, før du kan bruge de nye kombinationer, da de først er tilgængelige i november.
Relateret video: Et Kellogg (Kellogg) mat stykke i en æske blandet med Froot ring på hylden - vi prøvede det
I juni udgav Hershey's Kit Kat med æbletærtesmag.En repræsentant sagde i en erklæring udstedt til folket på det tidspunkt, at dette søde tilsætningsstof har de samme "ikoniske Kit Kat-crepes, omgivet af æbletærtens lækkerhed."
suzy@lstchocolatemachine.com
www.lstchocolatemachine.com
Tlf / whatsapp: +86 15528001618 (Suzy)


Indlægstid: 20. august 2020